ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Motive de disperare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sant angajat al firmei de doi ani.La aceasta firma nu se dau concedii de odihna,se lucreaza in zilele de sarbatori legale fara sa se dea zile libere sau sa se plateasca,se munceste sambata ca o zi normala fara sa se plateasca.Acest lucru mi l-au spus ceilalti angajati dupa angajare.Au trecut doi ani si simt nevoia neaparata a unui repaus.Am facut cerere de co pt cei doi ani la inceputul acestui an tinand cont si de situatia meteo nefavorabila.Am plecat in co convins ca se va respecte codul muncii respectiv imi voi primi si drepturile salariale pe aceasta perioda din care sa ma intretin sa-mi cumpar medicamentele si sa-mi platesc obligatiile lunare.Mi s-a aprobat C.O fara nici o speranta de a-mi primi indemnizatia de concediu,mai mult nici salariu pe luna ianuarie.Zilnic fac drumuri la firma si mi se spune ca nu sant bani.Deja am ajuns in culmea disperari intrucat nu am cu ce sa-mi iau medicamentele fara de care viata mea este in pericol,nu-mi pot asigura existenta zilnica nici a mea nici a familie mele.Cumi imi pot obtine cat mai rapid aceste drepturi?Multumesc anticipat!

Adaugata in: Drepturi salariale
Maria Ous
 User  Maria Ous
a intrebat la 19 Feb. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Feb. 2012
In opinia mea ar fi bine sa sesizati ITM sau Inspectia muncii cat mai repede. Ce redati dumneavoastra aici sunt situatii clare de abuz si nerespectare a prevederilor codului muncii, mai ales ca inteleg ca angajatoul nu respecta drepturile prevazute in Codul muncii si implicit in contract. O mentiune insa, indemnizatie de concediu nu acorda toti angajatorii, legea nu prevede acest lucru, insa el este obligat sa va acorde cel putin salariul integral, acelasi pe care l-ati fi luat fiind la locul de munca si nu in concediu.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024