ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Plata participare echipa proiecte finantare europena


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Echipa de proiect dintr-o primarie numita prin dispozitie (formata din functionari publici) pentru implementarea unui proiect pe fonduri europene poate beneficia de majorarile de clase de salarizare conform legii 284/2010 ,legea 285/2010 si ordinul 77/2011 (pentru proiect cu finantare europena) .
In cazul in care se poate beneficia de aceste majorari de clase de salarizare conform ordinului 77/2011 (functie de numarul de ore acordat proiectului ) aceste ore trebuie sa fie efectuate in afara orelor de program sau in timpul orelor de program .In normele metodologice se face referire la ,, timpului de lucru prevazut de normele legale in vigoare''ce reprezinta acesta ore din timpul programului normal folosite pentru implementarea proiectului sau ore care trebuiesc efectuate in afara programului?Plata acestor clase de salarizare se poate face de la bugetul institutiei?

Ioana Mihai
 User  Ioana Mihai
a intrebat la 21 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024