ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Prima de Craciun fara ore lucrate in concediu medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
si, LA MULTI ANI pentru noul an 2014, sa ne aduca numai vesti de bine, numai sanatate , ca asa le vom duce pe toate !!! avem o salariata cu urmatoarea situatie :
1 CM.este in continuare(din noiembr.) si are perioada 1.12.2013 - 20.12.2013 (cod 01) ; iar apoi vine cu 2-lea CM. initial (are cod 08) si este perioada 23.12.2013 - 31.12.2013. Bun, deci nu are nici o zi lucrata !!!!. In timpul 1 -lui CM (cam pe data de 14,15 dec.2013 s-a hotarat o prima pentru toti salariatii.Nu aveam de unde sa stim ca respectiva salariata nu avea de gand sa vina la service. Al 2 -lea CM. s-a primit pe data de 08.01.2014. Asadar are ca venit acea prima de Craciun si toata luna este in CM.
Cum se poate transmite D.112 validata ca si salariata respectiva sa beneficieze de prima de Craciun. Cu 01.01.2014 cu siguranta nu va mai avea dreptul la nimic fiind in cod 08.
Dar ce solutie avem ca sa poata beneficia de acea prima, in situatia pe care a avut-o ! acuma eu transmis D.112 pe decembrie luindu-i banii inapoi ! Dar, pot sa-i dau pe ianuarie acuma - adica sa transmit D.112 cu atentionarea respectiva ? sau cum trebuie facut sa fie bine si ptr. salariat, dar si pentru societate sa fie in regula si legal.
Multumesc, si astept raspuns urgent,


Adaugata in: Drepturi salariale
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024