ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Refuzul platii concediului medical din cauza legii 136


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A



Sunt angajata la o firma din Bucure??ti. Am fost detectata pozitiv Covid-19 si internata la Matei Bal?? din Bucure??ti in perioada 26.08.2020 - 08.09.2020 unde mi s-au eliberat doua certificate de concediu medical av??nd codul 05 pe ele. Mi s-a refuzat plata acestora pe motivul ca doctorul care mi-a eliberat concediul medical nu a trecut pe spate in rubrica de observa??ii ca am fost izolata, eu fiind spitalizata in perioada trecuta pe medical. Au sustinut ca medicalul meu nu este corect completat avand in vedere legea 136/2020 care a fost implementata pe 1 Iulie.
Am sunat la casa de asigurari de sanatate din Bucuresti mi s-a spus ca il platesc insa firma a spus ca fara acea observatie nu imi poate accepta concediul. Am vorbit si cu doctorul spitalului care mi-a spus ca nu a mai intalnit aceasta situatie, a discutat cu juristul spitalului si nu este obligat legal sa treaca aceasta observatie.

Voiam sa va intreb, in conditiile in care eu am fost spitalizata, am codul 05 pe medical, este nevoie de aceasta observatie?
Va rog frumos, astept un raspuns de la dumneavoastra.

Simona Iacob
 User  Simona Iacob
a intrebat la 30 Sep. 2020
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024