ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Societate cu mai multe puncte de lucru


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
o societate a mai deschis un punct de lucru pentru care a primit un alt CIF..
Evidenta statelor de plata se va tine diferit avand in vedere ca si contributiile la stat se platesc in conturi diferite ?

Cristina Florea
 User  Cristina Florea
a intrebat la 08 Dec. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 08 Dec. 2014
Orice persoana care constituie o alta entitate, cu sau fara personalitate juridica, la alta adresa decat sediul social al subiectului respectiv, cu minimum 5 persoane angajate cu contract individual de munca are obligatia sa solicite inregistrarea fiscala a entitatii respective, ca platitoare de salarii si de venituri asimilate salariilor la organul fiscal din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in a carui raza teritoriala se afla adresa unde se desfasoara efectiv activitatea acestei entitati. Solicitarea se face in termen de 30 de zile de la data infiintarii.
Plata impozitului pe salarii pentru sediile secundare se va realiza de catre societatea mama printr-un ordin distinct pentru fiecare sediu secundar cu specificatia ca la codul de identificare fiscala al beneficiarului se inscrie codul fiscal al sediului secundar.
Impozitul pe venitul din salarii pentru salariatii de la punctul de lucru se declara in formularul 112 prevazut de HG 1397/2010 privind modelul, continutul, modalitatea de depunere si de gestionare a ?declaratiei privind obligaiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate? la sectiunea F privind impozitul pe venitul din salarii, defalcat pe sediul principal si sediile secundare, formular care se va depune la Agentia Nationala de Administrare Fiscala unde este arondata pentru administrare fiscala firma mama.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024