ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Sporul de 25% reprezentānd sporul de studii superioare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Bună ziua, vă contactez deoarece am o nelămurire īn privinţa acordării sporului de 25%( sporul de studii superioare). Lucrez īn sistemul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor de 15 ani, īn anul 2012 am finalizat studiile de licenţă ( cursuri la zi) īn cadrul Universităţii Vasile Alecsandri din Bacău ( profilul psihologie). După finalizarea studiilor, angajatorul trebuia să plătească un spor de 25% reprezentănd sporul de studii superioare, dar conform legii 330 ( Legea unică de salarizare) am īnţeles că nu mai pot beneficia de acest spor.
Ulterior am aflat că pentru unitățile de stat legea īn vigoare este 284/2010, iar odată cu intrarea ei īn vigoare legea 330/2009 a fost abrogată, dar se pare că nici după această nouă lege nu s-a schimbat nimic īn privința acordării sporului de studii superioare sau măcar diferenţierea pe grade īn cadrul aceleaşi funcții conform legii 284/2010, articolul 13, aliniatul 2.
Colegii care au finalizat studiile pīnă la intrare īn vigoare a legii 330 și sub incidența legii 284/2010 beneficiază īn continuare de acest spor de studii superiore.
Consider acest lucru ca fiind o discriminare. Dacă mă puteţi ajuta din punct de vedere consultativ, eu sunt deschis sugestiilor.
Vă mulţumesc.


Buiciag Constantin
 User  Buiciag Constantin
a intrebat la 13 Mar. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024