ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

stabilirea salariului la limita maxima


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!Sunt asistenta medicala in sectorul bugetar iar intrebarea mea catre dvs se refera la stabilirea salariului la limita maxima .In urma cu trei ani o parte dintre asistenti am fost incadrati ca asistenti cu studii superioare de lunga durata la nivelul minim.Printre acesti asistenti m am numarat si eu.In ce ma priveste la aproximativ doi ani dupa aceasta incadrare eu am obtinut gradul principal si am primit o noua incadrare de asistent cu studii superioare si grad principal.Problema este ca acum dupa trei ani de la incadrarea tuturor celor cu studii superioare conform studiilor s a hotarat trecerea salariilor de la limita anterioara la cea maxima .Mie insa mi s a spus ca pentru a mi se marii salariul la limita maxima trebuie sa treaca trei ani de la promovarea cu gradul principal cand insa aveam incadrarea de asistent cu studii superioare,deci ar trebui sa mai astept doi ani.Intrebarea mea este daca raspunsul primit este corect .Stabilirea unui salariu la limita maxima este considerata promovare,pentru ca sa se aplice articolul din lege care spune ca promovarea in grade sau trepte profesionale imediat superioare se poate face din trei in trei ani?Va multumesc si va doresc o zi buna!

Adaugata in: Drepturi salariale
Sandu Ecaterina
 User  Sandu Ecaterina
a intrebat la 26 Aug. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns userului sandu ecaterina la 28 Aug. 2015
Daca salariul este intre limita minima si cea maxima poate sa nu se mareasca deloc.Nu exista o prevedere legala in acest sens. Stabilirea salariului intre aceste limite se face dupa alte criterii (ex:rezultatele in urma evaluarii).
Ordin 1470/2011
Note
Punctul 5
Asistentii medicali care au sustinut si promovat gradul principal in profilul diplomei de licenta/diplomei de absolvire a invatamantului superior de scurta durata, obtinuta ulterior, pot fi promovati la gradul principal dupa indeplinirea conditiei de vechime de 3 ani in functia de asistent medical cu (S) sau cu (SSD).
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Sandu Ecaterina
 User Sandu Ecaterina
a raspuns userului adriana iancu la 28 Aug. 2015
Multumesc pentru raspuns dar din pacate nu am inteles...marirea salariului de la limita minima catre cea maxima in cadru aceleiasi incadrari de asistent medical cu studii superioare si principal se face din trei in trei ani?Multumesc !
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 27 Aug. 2015
Cresterile salariale ale asistentilor medicali care au promovat examenul de grad principal insemna un efort financiar din partea spitalului.Modificarile salariale se fac cu aprobarea ordonatorului de credite in functie de prevederile legale si procedurile interne.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

Expertii nostri
Ioana Popa
Radu Anton alexei delimart Marius Ion Gratiela Petrescu Viviana Serni adriana iancu
TOP RASPUNSURI 2024