ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

va rog raspuns


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


As dori sa stiu ,in cazul in care sindicatul Sanitas al unitatii in care lucrez a dat in judecata Spitalul pt al 13 lea salariu pe 2009 si a castigat,persoanele care au lucrat in 2009 s-au pensionat in 2010 ( deci nu mai puteau fi in 2010 membri sindicat)ar mai avea dreptul la acest al 13 lea salariu?
Ni s-a spus ca nu motivandu-ni-se ca la data introducerii actiunii in instanta -2011-acestia -pensionarii nu mai erau membri sindicat.Nu ar trebui sa conteze calitatea de sindicalist din 2009 cand au lucrat?Pe logica lor eu de ex puteam lucra in 2009 si sa ma inscriu in 2010 sau 2011 in sindicat si sa beneficiez..Va rog sa ma lamuriti.Multumesc frumos.


Adaugata in: Drepturi salariale
Barbura Nico
 User  Barbura Nico
a intrebat la 01 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Iun. 2013
Daca acel salariu li se cuvenea pentru anul 2009 ar trebui sa il primeasca. Inteleg ca plangerea a fost depusa pentru anul 2009 si castigat procesul de catre persoanele care au depus plangerea. Nu conteaza faptul ca erati sau nu pensionar la data depunerii actiunii in instanta. In 2009 cand trebuia sa primiti acest drept aveati calitatea de salariat si membru de sindicat. Ceva nu e ok in rationamentul lor si risca probleme pentru nerespectarea hotararii judecatoresti. Mergeti in instanta de judecata si inaintati plangere pentru acest lucru.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024