ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

criterii de performanta


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


SUNT FOARTE DEZAMAGITA DE RASPUNSURILE PE CARE LE-AM PRIMIT. Dar parca ma asteptam. Am solicitat o fisa a postului de ospatar sau bucatar COMPLETA: cu criterii de performanta, obiective, etc. Multumesc pentru raspunsuri, insa am precizat daca stie cineva sa faca o fisa completa. Nu vad de ce va obositi sa postati raspunsuri pe care le copiati tot de pe net ? Doar ca sa va dati specialisti. Am cerut cumva model cadru ? Nu . Am intrebat daca are cineva o fisa post completa cu criterii de performanta si obiective. Dar se pare ca nici un restaurant din Romania nu are stabilite criteriile de performanta si obiectivele din moment ce nu am primit nici un raspuns CONCRET.

Adaugata in: Fisa postului
Mariana Ungureanu
 User  Mariana Ungureanu
a intrebat la 23 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Nov. 2011
In plus, este necesara si modificarea ROI, nu doar a CIM in momentul in care introduceti criteriile de performanta. Cel mult puteti folosi ca punct de plecare un model de act aditional pentru completarea ROI cu aceste criterii de performanta, model pe care il puteti gasi aici: http://www.contacafe.ro/topic13259.html#p21776, insa obiectivele pe care salariatul le are de atins sunt stabilite de fiecare angajator in parte. Puteti pleca de la cerinte minime precum relationarea cu clientii, prezentabilitate, tinuta, limbaj, prezenta la locul de munca si respectarea programului, relatia cu colegii de munca si cu superiorii, repsectarea atributiilor postului si asa mai departe.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Nov. 2011
Asa cum v-am raspuns si anterior, criteriile de performanta sunt stabilite de fiecare angajtor in parte in functie de nevoile companiei, de cerintele postului si de competentele urmarite. Nu exista o reteta universala pentru toate organizatiile, fie ele si din acelasi domeniu. Le puteti stabilit si dvs, in functie de ce anume doriti sa evaluati sau sa urmariti in cazul salariatilor dvs. Nu exista un model stas creat de un anumit restaurant care sa contina criteriile de evaluare a performantelor si obiectivele, si este posibil ca angajatorii sa nu fie dispusi sa puna la dispozitie propriile fise de post. Angajatorul este cel care stabileste obiectivele de atins pentru angajatii sai si nu persoanele din exteriorul companiei.

Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024