ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Decizie completare Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Daca o persoana este angajata ca responsabil resurse umane si in fisa postului este trecut ca sarcina completarea REVISAL, mai este necesara Decizia de numire completare Revisal ?

Tot asa, daca am angajat un contabil sef, care are printre atributiile lui emiterea facturilor, trebuie si decizie de numire pentru emiterea facturilor, sau este de ajuns sa fie trecuta in fisa postului aceasta sarcina?
Multumesc.

Adaugata in: Fisa postului
Agnes Maria Porzsolt
 User  Agnes Maria Porzsolt
a intrebat la 15 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Oct. 2012
Personal as spune ca fisa de post este suficienta, insa ar trebui sa existe si decizia de numire pentru completarea Revisal, date fiind prevederile din Ordinul 1918u/2011 in acest sens, cat si ale HG 500/2011. Decizia de numire se intocmeste in doua exemplare, unul se pastreaza la dosarul salariatului iar celalalt se inamneaza salariatului.

Art. 2 - HG 500/2011

(5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.
(6) Angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea, cu respectarea dispozitiilor art. 20 alin. (5) din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, de contracte de prestari servicii cu prestatori inregistrati la inspectoratele teritoriale de munca, care isi desfasoara activitatea in conditiile prevederilor legale in vigoare.

Pentru emiterea facturilor, din cunostintele mele nu exista o prevedere care sa specifice ca trebuie emisa o decizie de numire.


Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024