ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Fisa postului


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


. Cind spun "scriptic" ma refer la faptul ca am contract de munca care scrie ca NU voi mai lucra la departamentul constructii ,ci la asistenta sociala.De fapt eu lucrez in continuare la dept.constructii.Fisa a postului nu am avut niciodata si nu am nici in momentul de fata. 2. Din informatiile mele, se pare eronate, stiu ca incepind cu data de 1Mai odata cu intrarea in vigoare a noului Cod al Muncii,trebuiau inminate angajatilor contracte noi de munca si fise ale posturilor actualizate conform noilor prevederi. 3. Asa cum spuneam ,neavind fisa postului inminata de angajator si nesemnind nicaieri de primirea ei,pot fi sanctionat de neindeplinirea vreunei sarcini? 4. Sint intr-o situatie de-a dreptul ilara daca n-ar fi bulversanta : in CM scrie ca lucrez la asistenta sociala dar eu lucrez la constructii unde culmea mi se face si pontajul si instructajul de prot. muncii : nu sint detasat sau mai stiu eu cum ; am o sefa la asistenta sociala care abia ma stie si un sef la constructii care ma ponteaza ; la resurse umane mi se spune ca fisa postului trebuie sa-mi fie inminata de seful de la constructii dar acesta spune ca trebuie sa mi-o dea sefa de la asistenta sociala ,care, la rindul ei ma trimite retur la seful de la constructii.Punct. Seful "suprem" imi spune sa nu-l mai deranjez cu prostii:sint angajat ,iau salariu ,ce mai vreau ?! imi cer scuze pt poliloghia asta dar doresc sa va expun faptele cit mai relevant. Daca imi puteti spune ceva in legatura cu aceste aspecte,va multumesc.

Adaugata in: Fisa postului
Caraianis V
 User  Caraianis V
a intrebat la 03 Dec. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Ian. 2012
Nu este nevoie sa va cereti scuze, va inteleg supararea.
Odata cu modificarea codului muncii vechile contracte trebuiau completate sau actualizate in functie de modificarile impuse de lege. Nu a r fi trebuit intocmite CIM noi ci doar actualizate. In cazul in care ati fost mutat la alt departament, pe o alta functie - cel putin asa inteleg din relatarea dvs ca s-a intamplat - aceasta din urma trebuia modificata in CIM iar ulterior sa vi se inmaneze o fisa a postului aferenta. Acest document are caracter obligatoriu, in baza noilor prevederi ale legii, si nu reprezinta un document facultativ. Fisa postului trebuia sa va fie inmanata de seful direct, in cazul de fata inteleg ca actulul sef direct este doamna de la Asistenta Sociala. Ati putea incerca sa va adresati ITM in acest sens pentru ca acest document si lipsa lui din dosarul de personal poate constitui contraventie, cu atat mai mult cu cat inteleg ca in acest moment nu detineti si nu ati detinut nici un fel de fisa de post.

Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024