ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal - spor noapte


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va multumesc pentru amabilitate si raspuns.

Problema e ca acesti agenti de securitate lucreaza permanent in ture de noapte 12 cu 24 si de aceea ma gandeam ca trebuia sa cuprind acest spor in Revisal odata cu preluarea in noua versiune Revisal (26.10.2010).
In acest caz va intreb daca pot merge pe corectie, indroduc acest spor, dar la rubrica "data de la care produce efecte"ce data trec?
Va multumesc inca o data.

Oprean Daniela
 User  Oprean Daniela
a intrebat la 13 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Liliana Ladaru la 31 Iul. 2012
Sportul pentru week-end nu este reglemntat, ca nivel, in lege, motiv pentru care angajatorul va trebui sa stabileasca un nivel al lui. Ele se trec in CIM atunci cand aceste situatii sunt frecvente, de exemplu salariatul desfasoara munca de noapte in fiecare saptamana sau chiar noapte. In plus, motivul trecerii lor in CIM este de a informa salariatii cu privire la drepturile ce li se cuvin, din punct de vedere financiar.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Liliana Ladaru
 User Liliana Ladaru
a raspuns userului Ioana Popa la 23 Iul. 2012
Buna ziua, d-na Ioana!
Am si eu o nelamurire: tinand cont ca unele sporuri sunt acordate in baza actelor normative: legi, ordonante, hotarari si sunt obligatorii pentru angajatori: sporul pentru munca suplimentara, sporul pentru munca in zilele de reapus saptamanal, sporul pentru munca in zilele de sarbatoare legala, sporul pentru munca de noapte, etc. , de ce trebuie intocmit act aditional la CIM pt. acestea, fiind oricum obligatorii?
Va multumesc!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Iul. 2012
Puteti intocmi act aditional la CIM prin care sa introduceti sporul in CIM si apoi in Revisal. Nu este nevoie sa operati nicio corectie, pentru ca sporul se opereaza separat.

Daca salaraitii dvs desfasoara munca de noapte cu regularitate bine ar fi sa apara in CIM acest spor, pentru a fi si ei informati in privinta acestui drept. El capata astfel caracter permanent, mai ales ca vorbim si de program de lucru nocturn ca program de lucru normal al acestor salariati, efectuat in mod permanent.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024