ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Mutare sediu societate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


O soc. isi muta sediul social din Bucuresti in Ilfov. Ce trebuie depus la ITM Bucuresti si la ITM Ilfov, avand in vedere ca soc. are contract cu prestator de servicii privind transmiterea REVISAL? Este in regula daca se depune la Bucuresti o instiintare privind mutarea sediului soc. in Ilfov, iar la Ilfov instiintare privind faptul ca soc. are contract cu prestator de servicii? Contractul este semnat in oct. 2012? Trebuie ceruta alta parola de la ITM Ilfov? Care este procedura de urmat in acest caz? Va multumesc!

Adaugata in: Studii de caz
Catalina Marinescu
 User  Catalina Marinescu
a intrebat la 27 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 28 Ian. 2013
Da, chiar trebuie depusa o astfel de instiintare, impreuna cu certificatul nou primit sau documentele doveditoare privint modificareile intervenite, si transmise datele angajatorului modificate in Revisal. Daca punctul de lucru ramane in Bucuresti, din punctul meu de vedere ar trebui sa puteti transmite in continuare Revisal tot la Bucuresti, dar cereti confirmarea lor ca sa fiti sigura. Daca nu, va trebui sa transmiteti la ITM Ilfov.

Mergeti la ITM Ilfov pentru parola, procedura fiind aceeasi ca si cea utilizata la obtinerea parolei de la ITM Bucuresti.

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024