ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu pentru studii bursa erasmus pentru studii


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


bună ziua !sunt beneficiara bursei de studiu erasmus.am solicitat concediu pentru studii,lucrez în învățământ.spuneți-mi vă rog dacă beneficiez de concediu plătit și pe ce perioadă.mulțumesc !

Harieta Craciun
 User  Harieta Craciun
a intrebat la 30 Ian. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 01 Feb. 2015
Concediile fara plata si concediul platit pentru redactarea tezei de doctorat sunt reglementate de articolele 255 alin. 8, art. 268 alin. 1 ÅŸi art. 279 din Legea 1/2011.
Art. 255 (8) Personalul didactic titular cu contract pe perioadă nedeterminată poate beneficia de concediu fără plată pe timp de un an şcolar, o dată la 10 ani, cu aprobarea unităţii de ?nvăţăm?nt sau, după caz, a inspectoratului şcolar, cu rezervarea postului pe perioada respectivă.
Art. 268. (1) Cadrele didactice care redactează teza de doctorat sau lucrări ?n interesul ?nvăţăm?ntului pe bază de contract de cercetare ori de editare au dreptul la 6 luni de concediu plătit, o singură dată, cu aprobarea consiliului de administraţie al unităţii de ?nvăţăm?nt.
Art. 279. Personalul didactic titular care din proprie iniţiativă solicită să se specializeze/să continue studiile are dreptul la concediu fără plata. Durata totală a acestuia nu poate depăşi 3 ani ?ntr-un interval de 7 ani. Aprobările ?n aceste situaţii sunt de competenţa unităţii şcolare prin consiliul de administraţie, dacă se face dovada activităţii respective.


Alte intrebari despre Concedii

Expertii nostri
Ioana Popa
Gratiela Petrescu adriana iancu Marius Ion Radu Anton alexei delimart G Stancu
TOP RASPUNSURI 2024