ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Drepturile gravidei in invatamant, aflata in concediu de maternitate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
lucrez īn īnvăţămānt ( titulară, vechime de 10 ani), sunt īn concediu prenatal īncepānd cu data de 5 august 2014. O să nasc īn jur de 10 octombrie. Īntrebarea mea este că direcţiunea şcolii poate să-mi solicite documente şcolare pe anul trecut (anul şcolar 2013-2014) īn perioada īn care mă aflu īn concediu de maternitate, dacă īn anul trecut nu s-au cerut documentele respective de la mine? Am obligaţia să predau documentele cerute? Motivul prestaţiei: şcoala va primi o vizită ARACIP pe curānd. Vă mulţumesc!

Csilla Acs
 User  Csilla Acs
a intrebat la 17 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 17 Sep. 2014
Suspendarea CIM se considera ca o "suspendare partiala" a contractului, pe durata suspendarii pot continua sa existe si sa fie exercirtate alte drepturi si obligatii ale partilor. In acest sens Codul muncii face precizarea ca acestea pot continua sa existe si sa fie exercitate de catre parti in masura in care sunt prevazute in legii speciale, prin CCM aplicabil, prin CIM sau Regulamentul intern.Exista totusi si drepturi si obligatii ale partilor care continua sa fie active chiar si fara a fi cuprinse intr-o lege speciala, CCM sau RI, cum ar fi:obligatia de loialitate a angajatului fata de angajatorul sau, dreptul angajatului la informare, dreptul angajatorului de a stabili obiective de performanta aplicabile angajatului.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024