ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu de crestere a copilului paternitatea


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Bună seara.As dori să mă lămuriți cu un raspuns.Sunt in concediu de paternitatea de un an jumate dar fără drept de lucru si as dori sa mă angajez pot să trec in paternitatea cu drept de lucru să nu renunț la paternitatea încă 6 luni,mă poate afecta angajare nu vreau ca după aceea să dau bani inapoi că am încălcat legea.Cu stimă Alex

Alee Dell
 User  Alee Dell
a intrebat la 10 Mar. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 10 Mar. 2016
Concediul despre care vorbiti dumneavostra, este concediu crestere copil. Concediul de paternitate este altceva. Nu exista concediu cu drept de lucru si fara acest acest drept. Daca ati putut beneficia de acest concediu inseamna ca ati indeplinit conditiile de acordare, adica ati desfasurat activitate in baza unui contract individual de munca, contract care a fost suspendat (nu incetat) la data la care ati intrat in concediu.
Pe perioada concediului de crestere copil, puteti obtine venituri in baza unui alt contract individual de munca incheiat ulterior intrarii in concediu pentru cresterea copilului, insa nu puteti obtine venituri mai mari de 3000 lei brut pe an calendaristic.
Veniturile limitate la sume de 3000 de lei pe an calendaristic sunt: veniturile din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024