ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Abatere disciplinara - operare in Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Referitor la sanctionarea disciplinara va supun atentiei urmatoarea situatie:
In urma receptiei marfii furnizate de societatea noastra altei societati, au fost depistate o serie de nereguli privind calitatea marfii. Livrarea marfii s-a facut in data de 27.08.2012, iar neregulile depistate au fost consemnate intr-o adresa ce ne-a fost trimisa prin fax in data de 31.08.2012.
In data de 03.09.2012, seful societatii a hotarat sanctionarea disciplinara cu reducerea salariul de baza cu 5 % a sefei de sectie. A intocmit un referat privind savarsirea unei abateri disciplinare inregistrat in data de 03.09.2012 si o convocare pentru pentru cercetarea disciplinara inregistrata tot in data de 03.09.2012. Avand in vedere ca salariata este prezenta la serviciu, poate fi convocata in data de 04.09.2012 pentru cercetare disciplinara?
In Decizie de sanctionare disciplinara intocmita in data de 04.09.2012 pot specifica urmatoarele: "Se sanctioneaza disciplinar d-na......... prin reducerea salariului de baza din luna august 201 2 cu 5 %, respectiv reducerea salariului de la .... la..........". Este corect sa inregistrez in revisal acest lucrul la "data producere efecte 01.08.2012" (pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu in luna august cand a fost produsa marfa) in baza deciziei si apoi revenirea la salariul din contractul individual de munca in baza aceleiasi decizii dar cu data producere efect 01.09.2012.

Adaugata in: Abateri disciplinare
Daniela Voicila
 User  Daniela Voicila
a intrebat la 04 Sep. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 07 Sep. 2012
In REVISAL se trec informatii legate de incheierea CIM. Si nu legate de executarea acestuia pe parcurs. Apreciez ca o sanctiune disciplinara cu diminuarea salariului de baza nu trebuie trecuta in REVISAL.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024