ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

ce masuri trebuie luate cand esti terorizat de sefi


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Lucrez intr-o fabrica unde operatorii sunt impartiti in mai multe echipe si mai multe linii de lucru, fiecare echipa sau linie are cate un sef de echipa numit maistru, care are autoritate totala asupra echipei lui (referate, conciederi si altele). In urma cu putin timp sa trimis un mail de catre un operator din punctul de lucru de unde lucram noi catre directori, sediul firmei aflandu-se in alta localitate de unde nu prea pot verifica exact ce se intampla la noi in punctul de lucru, cu niste informatii despre lucruri neobisnuite ce se intampla aici. Eu aflandu-ma la baie in momentul in care sa trimis acel mail, sefa mea de echipa crede ca eu am trimis acel mail cu reclamatii de aici si de atunci a prins ura pe mine, cand este prin apropierea mea injura foarte urat pe cel ce a trimis mail-ul, mi-a dat norma in asa fel incat sa nu ma pot tine de masa care se roteste, la altii dandu-le norma mica, daca cineva face o greseala, ea stiind ca nu eu am facuto, imi spune in fata ca eu am facuto iar eu daca ii spun ca nu este adevarat, ea imi spune sa tac ca ea are dreptate, desi colegii vazand ca este dreptatea mea, pe urma ma amenita ca imi face referat si mule altele. Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum sa scap de aceasta (teroare)

Sorin Brad
 User  Sorin Brad
a intrebat la 25 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ioana Popa la 25 Apr. 2014
Daca si dupa interventia acestor institutii lucrurile se mentin pe acelasi fagas, mergeti in instanta. Dupa parerea mea este o situatie discriminatorie ce rezulta din tratamentul aplicat de angajator dar si una abuziva ca urmare a unei acuzari neverificate privind o fapta pe care nu ati comis-o in realitate si fara a avea dovezi in sustinerea lor.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Apr. 2014
Incercati o sesizare la ITM la Consiliul pentru Combatere a Discriminarii. La cel din urma va trebui sa prezentati si dovezi in directia acuzatiilor, fiind luate in calcul inclusiv inregistrari audio sau video.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024