ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

de ce nu am primit marire de salar?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,va rog sa-mi spuneti de ce nu am primit marirea de salar care s-a dat la toti.In luna februariue 2014 am primit un avertisment scris din cauza unui produs neincasat in valoare de 2 lei.Din aceasta cauza mi s-a taiat prima din luna martie.In aceasta luna s-au marit salariile nu la toti la fel ,unii au luat cate 20 lei pana la 100 lei.Eu nu am primit nimic.Am intrebat de ce, mi s-a spus ca din cauza acelui avertisment.

Intrebarea mea este are voie sa ma sanctioneze de doua ori pentru acelasi lucru?Specific ca in acel avertisment nu scrie nimic nici despre prima ca nu o voi primii ,nici despre neacordarea maririi de salar.

Adaugata in: Abateri disciplinare
Carmen Pop
 User  Carmen Pop
a intrebat la 14 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Apr. 2014
Refuzul angajatorul de a va majora salariul nu este o sanctiune disciplinara, este o decizie interna si poate fi amanata daca el decide astfel si considera ca sunt motive. Pentru fapta respectiva ati primit doar o sanctiunea, cea constand in avertisment scris.

La fel, primele se acorda in functie de decizia angajatorului, sunt un beneficiu intern, acordat in baza unor criterii / conditii stabilite la nivelul unitatii. Daca angajatorul considera ca nu le-ati intrunit, el poate sa nu acorde acea prima, mai ales daca ea se afla in stransa legatura cu activitatea desfasurata de dvs. si rezultatele obtinute.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024