ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

decizie de lncadrare ln grad de handicap cu cenepeul gresit din 2003


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua ma numesc Bobina Silvia Emilia (bejenaru silvia emilia ,numele de ,dinainte de casatorie ,care ,este si pe decizie) sufar de poliartita reumatoida gradul unu specific ca ln anul 2003 am facut o cerere la guvernul romaniei ,autoritatea nationala pentru persoanele cu handicap,comisia superioara de expertiza medicala ,a persoanelor cu handicap pentru adulti . de curlnd mam casatorit si dosarul meu a trebuit sa mearga ln judetul ln care ma aflu ,si mam prezentat pentru ami face actele necesare iarasi pentru a primi bani(pensia ) si pentru a benefici de asistent personal ca lnainte , doar ca acolo au constatat ca cnp. din decizie este gresit fata de cel din buletin , acuma nu stiu ce sa fac cum se poate repara gresala facuta din 2003 si nu am idee unde sa ma duc sunt la 300km de bucuresti , nu am bani sunt bolnava nu stiu ce sa fac va rog ajutatima cum trebuie sa procedez pentru a se corecta gresala si ,sa am o decizie valabila.


Adaugata in: Abateri disciplinare
Constantin Bobina
 User  Constantin Bobina
a intrebat la 17 Dec. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Dec. 2014
Luati legatura cu ei telefonic sau rugati-l pe sotul dvs sa faca acest lucru si sa aflati care sunt pasii de urmat pentru a vi se corecta documentul. Cat timp beneficiati de indemnizatia de handicap cuvenita atunci e foarte probabil ca in sistemul lor sa fie inregistrata corect acordarea drepturilor dar sa fi aparut greseala cand au redactat decizia.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024