ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Desfacerea Cim pe baza absentelor nemotivate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am o salariata care nu a mai venit la serviciu. Nu se mai stie nimic despre ea. Care este procedura de desfacere a Cim-ului disciplinar. Multumesc

Adaugata in: Abateri disciplinare
Pah Crrn
 User  Pah Crrn
a intrebat la 12 Apr. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Apr. 2012
Incercati inainte de toate sa aflati ce s-a intamplat cu ea de la prieteni, cunostinte sau chiar familie. Daca nici asa nu reusiti sa dati de ea, atunci alcatuiti o comisie de ancheta si demarati procedura de cercetare disciplinara ca urmare a absentelor nemotivate. Comunicati salariatei, printr-o convocare scrisa, data, locul si motivul pentru care urmeaza a fi cercetata disciplinar. Convocarea poate fi trimisa si prin posta, cu recomandata. Insa aveti in vedere faptul ca se considera facuta comunicarea odata ce salariata a semnat pentru primirea convocarii.

Odata cu efectuarea comunicarii, daca salariata nu se prezinta la data stabilita si nu motiveaza obiectiv absentele, puteti dispune direct sanctiunea fara a mai fi necesara derularea anchetei.

Sfatul meu este sa incercati sa aflati ce s-a intamplat cu ea si prin intermediul autoritatiilor precum politie, stare civila, poate chiar spitale. Insa, ipotetic vorbind, in cazul unui deces contractul va inceta de drept odata ce sunteti instiitat despre acest lucru si in baza certificatului de deces.


Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024