ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Program preferential


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt angajata la o institutie bugetara unde o parte din angajati au un program de lucru preferential ei desfasurand si alte activitati aducatoare de venituri in timp ce sunt pontati zilnic 8 ore pe zi.De asemenea directorul institutiei se ocupa de asigurari si vanzare diferite produse naturiste in timpul programului de lucru.Cine trebuie sa se sesizeze avand in vedere ca situatia dureaza de cativa ani iar alti angajati sunt penalizati pentru 2 minute intarziere?Precizez ca juristul institutiei si responsabilul resurse umane sunt primii care pleaca din institutie cu mult inainte de terminarea programului deci nici o sansa ca ei sa ia masuri.Cine ii poate sanctiona?

Adaugata in: Abateri disciplinare
Ionita Daciana
 User  Ionita Daciana
a intrebat la 30 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 30 Mai. 2013
Incercati sa vorbiti cu superiorii dvs si ai colegilor in cauza, doar ei pot verifica daca angajatii respectivi incalca sau nu cerintele postului si nu respecta programul de lucru sau activitatile atributie, facand cu totul altceva in timpul in care ar trebui sa-si onoreze contractele de munca. Si ITM poate interveni cu un control dar in esenta problema este a celor din unitate, ei sunt in masura sa sanctioneze comportamentele inadecvate sau incorecte ale salariatilor din unitate.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024