ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Adeverinta de venituri pentru dosarul de pensie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Doresc sa imi depun dosarul de pensie. Una dintre intreprinderile unde am lucrat a intrat in insolventa. M-am prezentat la B D O -Bucuresti, reprezentantul judiciar al firmei intrata in insolventa, si am depus cerere pentru eliberarea unei adeverinte de venituri si de asemenea pentru grupa II de munca pe data de 09.04.2013. Mi s-a spus ca adeverinta nu imi poate fi eliberata in termen de 30 zile, cum este legal, deoarece nu au personal autorizat si urmeaza sa angajeze, dar nu se stie cand. In aceasta situatie eu nu voi avea cum sa imi depun dosarul la 01.06.2013. As dori sa stiu unde pot face o reclamatie in cazul in care dupa expirarea celor 30 zile nu voi primi adeverinta.


Letitia Badulescu
 User  Letitia Badulescu
a intrebat la 27 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Letitia Badulescu
 User Letitia Badulescu
a raspuns userului Ioana Popa la 30 Apr. 2013
Mi s-a eliberat aceasta adeverinta de catre angajator, problema este ca adeverinta este incompleta , nu mi s-a trecut in ea decit sporul de vechime, iar veniturile mele realizate in acea unitate includeau spor de program prelungit, spor de santier, indice la salariul de baza....toate aceste sporuri insumind inca un salariu fata de ceea ce am in cartea de munca. Banuiesc ca cei 4 ani lucrati in aceasta intreprindere cu aceste venituri m-ar fi ajutat la calculul pensiei.
In cazul in care depun la dosar acea adeverinta incompleta, si ulterior voi obtine una cu toate sporurile mentionate mai sus, mai este posibil sa o prezint la casa de pensii si sa mi se faca o recalculare ?
Va multumesc...
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 30 Apr. 2013
Puteti incerca la ITM o sesizare. Dar daca nu exista persoana autorizata in firma care sa va poata elibera un astfel de document nu cred ca aveti ce sa faceti. Mai mult, adeverintele se elibereaza de angajator in mod normal.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024