ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cadru didactic


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt cadru didactic din anul septembrie 1998.
Din anul 2000 am schimbat locul de munca - scolile.
Am profesat la scoli in aceeasi localitate, dar una din ele e liceu iar celalalt este scoala generala. La constituirea catedrei la scoala generala am avut 12 ore platite, iar la liceu doar 8 platite, asta din anul 2000. In 2002 am reusit sa ma titularizez pe aceasta catedra pe perioada nedeterminata.

La primirea deciziei am avut inscris liceul cu orele aferente -7ore + Scoala generala cu 12 ore aferente. In anul 2006 am primit o noua decizie conform careia nu la liceu, ci la scoala generala am cartea de munca. Din anul 2008 a fost ales ca director o femeie, care din momentul in care a venit pe post a inceput "urmarirea". De atunci nu exista o zi sa ma simt bine la scola respectiva - efectiv imi face zile fripte - de la a nu te lua in seama, pana la a face comentarii inutile. In ianuarie mi-a comunicat ca imi da restrangere de catedra. Cand am intrebat pe ce baza ca scoala este de 8 clase, si ca in fiecare an am cate o ora pe saptamana deci nu-mi poate da restangerea, nu mi-a comunicat nimic. Intru in sala profesorala si imi fac datoria.

Din 2009 orele la scoala respectiva s-au micsorat de la 12 la 7 ore, ca 1 ora este data preotului, desi eu sunt titulara pe catedra. Nici la acest aspect nu am primit raspuns- cum poate da orele mele altuia care nu este nici macar titular in scoala?
Va rog raspundeti si la aceasta intrebare.

Referitor la concediu...deoarece sunt titulara in doua scoli, fiecare din ele tine neaparat sa fiu in evidenta lor.
Intrebarea mea este ca si cadru didactic, la care din scoli trebuie sa fiu si sa indeplinesc cerintele? Cum sa procedez? Din 2010 la liceu am 11 ore iar la scoala generala 7 ore. Care sunt procedurile pe care sa le urmez?

Multumesc pentru raspuns.

Etelka-eva Fodor
 User  Etelka-eva Fodor
a intrebat la 28 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024