ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce pot face in cazul in care sunt angajata pe o functie si fac alta functie?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Sunt in indemnizatie pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani. La data de 20 decembrie trebuie sa-mi reiau activitatea. Am facut cererea de reintoarcere din C.I.C si mi-a fost aprobata cu aceeasi functie cu care am ramas in indemnizatie (operator calculator), insa angajatorul mi-a adus la cunostinta ca functia mea ramane doar in acte (ca sa respecte legea) si eu voi indeplini o alta functie de receptioner. Mentionez ca in acest caz conditiile mele de lucru sunt total diferite de cele de operator PC. deoarece voi lucra la o temperatura de 0-4 grade Celsius nebeneficiind de sporul de frig ce revine acestui post. Ce as putea face avand in vedere ca in acte angajatorul respecta legea incadrandu-ma cu aceeasi functie? Mi s-a spus de catre superiori ca totul este legal si ca in fisa postului de lucru este specificat faptul ca trebuie sa indeplinesc toate sarcinile date de superiori, iar faptul ca voi face munca de receptioner va fi una dintre sarcinile date, din lipsa de angajati pe aceasta functie.

Daniela Cirstea
 User  Daniela Cirstea
a intrebat la 12 Dec. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 14 Dec. 2014
Atributiile sunt stabilite de catre angajator prin fisa postului, insa cu acordul expres al salariatului. Atributiile astfel stabilite trebuie sa corespunda descrierii functiei ocupate conform specificatiei Clasificarii ocupatiilor din Romania.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024