ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediere abuziva- 2 perioade de proba?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
As dori sa stiu ce sanse am daca ajung in instanta pe urmatoarea speta:
(pot oferi mai multe informatii in privat):
Pe 01.09.2018 am fost trecut din functia de Inginer Proces cu incadrare COR de Inginer mecanic in ceea de gestionar depozit, motivul fiind reorganizarea depratmentului si inexistenta unui post pe masura pregatirii mele. Actul aditional l-am semnat pe 28.09.2018. El are doar inscrisa data la care cica ar fi fost intocmita. Alt nr de intrare/iesire nu are ca sa pot dovedi data la care l-am semnat in realitate.
Precizez ca firma incepand de pe 31.07.2018 a publicat mai multe anunturi pe siteuri de specialitate pentru a angaja Inginer tehnolog - in cadrul deprtamentului in care am lucrat. Nu mi s-a adus la cunostiinta acest lucru si nici nu s-a facut o recrutare interna. Am aplicat pentru acest post. Cu data de 01.10.2018 am fost reincadrat ca Inginer tehnolog dar cu aceasi incadre COR de inginer mecanic, in acelasi deprtament dar dupa ce m-au fortat sa semenz o cerere de incetare a contractului de munca ca gestionar(28.09.2018). In perioada cat am activat ca gestionar nu mi s-a facut nici un instructuaj specifi, nu am semnat nici o fisa de post, nu am primit nici un e.i.p specific. In pontaj pe luna septembrie tot ca personal TESA apar pe administrativ.
Acum sunt in perioada de proba de 3 luni,
Nici la data prezenta nu am primit fisa postului.
In data de 15.10.2018 firma a postat alt anunt ca se cauta inginer tehnolog, Se fac presiuni asupra mea sa cedez.
Desi postul actual este 90% din cel vechi ocupat, in situtia in care nu se doreste prelungirea contractului - mai ales ca angajatorul nu trebuie sa se justifice - cum ma pot apara? este normal sa mai inca o perioada d eproba de 3 luni avand in vedere ca am aceasi incadrare cor?

Adaugata in: Codul Muncii
Iug Andrei
 User  Iug Andrei
a intrebat la 04 Nov. 2018
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024