ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am fost angajata la o societate la magazie,dar pe post de functionar administrativ,deoarece postul de gestionar era blocat.Intre timp am suferit doua interventii chirurgicale pentru un cancer ovarian.Concediu medical 90 zile cu 75%si18 luni cu cod 14. Intre timp cit am fost in medical,s-a deblocat postul de gestionar si au angajat pe altcineva.Cind am revenit la servici mi s-a spus ca nu au ce sa imi dea de lucru,pentru ca nu mai sunt lucrari asa de multe.Va trebui sa ies in somaj.Ce trebuie sa fac? Este normal sa angajeze pe altcineva?

Carmenita Plotogea
 User  Carmenita Plotogea
a intrebat la 23 Mar. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 23 Mar. 2012
Inteleg ca angajatorul a incadrat o persoana pe postul de gestionar si nu pe cel de functionar administrativ pe care sunteti titular. Angajatorul poate incadra orice persoana pe acel post cat timp este sau era vacant. Referitor la concedierea dumneavoastra, dat fiind faptul ca nu au ce sa va dea de lucru, pot recurge la procedura de desfiintare a postului, caz in care dumneavoastra veti putea beneficia de somaj in conditiile legii si ale indeplinirii stagiului de cotizare de 12 luni in ultimele 24. Totodata, aveti dreptul conform codului muncii la un preaviz de minim 20 de zile lucratoare in cazul concedierii pentru motive neimputabile dumneavoastra.


Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024