ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

copie pagina REVISAL


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara,

Angajat al unei institutii la stat, am nevoie de un credit. In lista de documente necesare, se gaseste si "copie pagina din registrul general de evidenta a salariatilor inregistrat la ITM". Doamna de la Resurse Umane din cadrul institutiei in care lucrez nu stia exact despre ce e vorba. Intr-un final, mi-a spus ca, dat fiind faptul ca ea nu poate lista direct de pe pagina de internet a Inspectiei Muncii, fiindca nu are parole si merge la ITM cu discheta, trebuie eu sa merg personal la ITM unde mi se va lista respectiva pagina CONTRA COST.

Nu mi se pare normal ca atunci cand ai nevoie de un act semnat si stampilat de persoane DIN CADRUL INSTITUTIEI sa fii trimis in alta parte, unde mai si trebuie sa platesti pentru o informatie care ar fi putut fi gratuita daca persoana responsabila din cadrul firmei ar fi ales sa lucreze si pe internet.

Ma puteti, va rog, lamuri si pe mine? Multumesc.

Adaugata in: Codul Muncii
Xxerius Xxerius
 User  Xxerius Xxerius
a intrebat la 12 Ian. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Ian. 2012
Ar trebui ca angajaul dvs sa solicite acel document si sa vi-l inmaneze, Codul Muncii prevede de altfel ca angajatorul sa va ofere documentele solicitat referitoare la raportul de munca si nu cei de la ITM. Discutati din nou cu sefa sau seful dvs si precizati problema, iar in cazul in care persista in aceasta directie, adresati o intrebare si celor de la ITM. Intr-adevar, daca veti merge la ITM sa va printeze acea pagina ei va vor percepe o taxa modica pentru acest procedeu.

Persoana care depune la ITM registrul poate obtine parola, depunand impreuna cu acesta si actele necesare pentru obtinerea parolei. Astfel nu ar mai fi nevoita sa se depalseste periodic, cu registrul, la ITM.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024