ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

demisie la cumul


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!Va rog,sa mi spuneti si mie ce trebuie sa fac daca mi-am dat demisie de pe 0,5 norma cumul si am ramas la aceeasi unitate cu 1 norma baza iar angajatorul nu mi a dat nici un raspuns?Incepand cu 01 iunie mi am scris demisia iar pe 6 iunie am intrat in Concediu medical.Angajatorul a angajat pe concediu medical o persoana pe toata norma mea (1 norma baza +0,5 cumul)iar eu incerc sa i spun ca trebuie sa apar in concediu medical doar pe functia de baza doarece pe cumul mi am dat demisia iar postul s a vacantat din acel moment(sunt bugetar).Statele le fac eu si as vrea sa stiu daca este gresit ceea ce i spun sau sunt obligata sa stau pe cumul pana primesc raspuns .Multumesc !

Adaugata in: Codul Muncii
Oana Lazar
 User  Oana Lazar
a intrebat la 21 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Iun. 2013
Chiar daca v-ati dat demisia, odata ce ati intrat in medical preavizul s-a suspendat, caz in care el poate angaja un suplinitor si pe functia de pe care v-ati depus demisia, nu doar pe cea de baza. Are acest drept legal, nu a procedat deloc gresit. Cand reveniti din medical persoana respectiva va pleca de pe postul dvs cu jumatate de norma iar dvs veti continua preavizul cu perioada ramasa neefectuata, pana la finalizarea lui. Postul nu se vacanteaza din momentul in care va dati demisia, ci din momentul in care finalizati preavizul aferent. Incetarea are loc in ziua imediat urmatore ultimei zile de preaviz.

Alte intrebari despre Codul Muncii

Expertii nostri
Ioana Popa
adriana iancu Gratiela Petrescu Viviana Serni alexei delimart Marius Ion George Andreescu
TOP RASPUNSURI 2024