ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Document A1


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara.

V-as ruga sa imi raspunde-ti la o intrebare! Viitorul meu sot e francez si si-a deschis in Romania o firma cu obiectul - Activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului -cod 7820, in vederea detasarii de personal in restaurantul pe care il are in Franta! Firma in Romania a infiintat-o pentru a putea fi in legalitate dat fiind restrictiile muncitoriilor romani in Franta!

Stim ca avem nevoie de documentul A1 dar nu stiu exact cum sa facem intocmirea dosarului pentru a-l putea trimite la Bucuresti pentru aprobare! Si in acelasi timp sa fim siguri ca ni-l aproba! Va rog sa ne ajutati in aceasta problema de birocratie! Singurul lucru care il stim este ca trebuie sa asteptam 4 luni de activitate a firmei de la infiintare si contractele de pe teritoriul Romaniei a firmei! Contract vom avea doar unul! Exista posibilitate sa nu ne aprobe dat fiind ca nu avem alte activitati?

Va multumesc!

Darabus Stefania
 User  Darabus Stefania
a intrebat la 11 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Darabus Stefania
 User Darabus Stefania
a raspuns userului Ioana Popa la 12 Mar. 2013
Buna seara din nou! Va multumesc pentru raspunsul dvs! Va rog sa imi mai spune-ti daca se poate sau exista posibilitate de respingere a aprobarii documentului A1 in cazul in care firma are obiect de activitate : Activitati de contractare, pe baza temporare , a personalului! Subliniez faptul ca la registrul de comert am fost sfatuita sa pun acest domeniu de activitate pentru a putea detasa angajatii! In tara avem doar secretara si contabila! Spune-ti va rog cum sa fac ? Iar alte contracte nu avem ! Va multumesc din nou! Le fac contracte personalului pe care dorim sa il detasam pe diferite functii pana la plecare? Pentru a avea contributii platite ? Cum sa facem?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Mar. 2013
Mergeti la Casa de Pensii pentru obtinerea lui si pentru a vedea concret ce documente aveti nevoie. Ca o informatie utila, firma va trebui sa aiba activiatea in Romania in timpul in care salariatii sunt detasati acolo, cel putin 50% dintre ei trebuie sa desfasoarea activitatea aici. Deci se poate sa vi se refuze eliberarea A1 daca nu indepliniti conditiile legale.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024