ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Este posibil sa ma lamuriti in legatura cu incetarea CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

As dori, daca este posibil, sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea prblema privind incetarea contratului individual de munca.
Pe data de 15.06.2022, fiind in timpul programului de lucru, in jurul orei 12 am primit decizia de incetare a CIM pentru indepliniriea cumulativa a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare. Mentionez ca decizia mi-a fost inmanata, dar nu mi s-a cerut sa semnez de luare la cunostinta si nici nu am semnat. As dori sa stiu daca data de 15.06. 2022 se considera zi pentru care trebuie sa fiu pontat si platit. De asemenea, as dori sa stiu cu ce data trebuia operata in revisal incetarea CIM.
Mai mult, eu sunt cadru didactic, iar pe 11 martie 2022, senatul universitatii la care sunt angajat, mi-a aprobat prelungirea activitatii pentru anul scolar 2022-2023, iar rectorul a emis si o decizie pentru aceasta prelungire de activitate. Intre timp, rectorul a fost schimbat, iar noul rector a emis decizia din 15.06.2022 de incetare a CIM. Este legala decizia emisa de noul rector?

Cu deosebita stima,


Basil Lupu
 User  Basil Lupu
a intrebat la 25 Iul. 2022
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Codul Muncii

Expertii nostri
Ioana Popa
Gratiela Petrescu Radu Anton G Stancu George Andreescu Marius Ion adriana iancu
TOP RASPUNSURI 2024