ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Indicator social de referinta


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

As vrea sa stiu daca odata cu cresterea salariului minim pe economie de la 1 ian. 2013 la 750 ron va creste si valoarea indicatorului social de ref. Eu cred ca asa ar fi normal!

Ioan Brasoveanu
 User  Ioan Brasoveanu
a intrebat la 14 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Daniela Tudose
 User Daniela Tudose
a raspuns userului Ioana Popa la 15 Mar. 2013
Daca termen legal de solutionare a sesizarilor transmise catre institutiile statului este de regula 45 de zile, ce pot face in cazul in care acest termen este cu mult depasit? Anul trecut, pe 15 iunie, am trimis o contestatie in numele tatalui meu la Comisia superioara de evaluare a persoanelor cu handicap si am luat la cunostinta faptul ca, desi termenul de primire a unui raspuns este intr-adevar de 45 zile, de regula se ajunge si la 3-4 luni din cauza numarului mare de dosare pe care le primesc. Ar fi fost bine chiar si asa, dar nici in ziua de astazi, la exact 9 luni de la trimiterea contestatiei, NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS!!! Am auzit (cazurile concrete o dovedesc) ca se taraganeaza in mod special in cazul pacientilor batrani si foarte bolnavi in speranta ca poate intre timp mor si nu va mai fi nevoie sa li se plateasca drepturile care li se cuvin. Este de-a dreptul scandalos ce se intampla si nu stiu pur si simplu cui sa ma adresez, ce sa mai fac pt a rezolva aceasta situatie. O alta sesizare la o alta institutie de unde o sa astept iar un an de zile sa primesc un raspuns???
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Ioan Brasoveanu
 User Ioan Brasoveanu
a raspuns userului Ioana Popa la 15 Mar. 2013
Asta-i rromania,vai de capul lui de amarastean nimeni nu-l ia si pe el in seama decit la votare!Mai multa Democratie era pe timpul raposatului.Acum cie imparte parte isi face.Halal! Cel ce a pus intrebarea.Comentariu!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Mar. 2013
Sesizarile transmise catre institutiile statului au un anumit termen de solutionare, de regula 45 de zile, este termen legal.

Indiciatorul social de referinta nu s-a modificat, el este stabilit prin legea 76/2002 actualizata, la nivelul de 500 lei.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024