ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pe data de 07 Aprilie 2014 am incetat activitatea la firma


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Pe data de 07 Aprilie 2014 am incetat activitatea la firma, urmand sa fiu contactat pentru a mi se da decizia si adeverinta de vechime, actele ce trebuie facute. Am facut o decizie de demisie care mi a fost aprobata si semnata.
In luna iunie 2014 am fost sunat de catre administratoarea firmei care imi spune ca a uitat sa imi intrerupa activitatea in revisal. Deci eu am mai fost angajat pana in luna iunie sa inteleg? In mod normal ar trebui sa mi se plateasca si aceasta perioada in care eu am aparut in revisal desi nu mai avut nici o activitate la ei? zilele trecute am sunat eu pentru acte: decizie incetare si adeverinta vechime. sper ca am fost inteles. Multumesc

Constantin Nicola
 User  Constantin Nicola
a intrebat la 31 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 06 Nov. 2014
Eu am inteles ca decizia de incetare a contractului a fost emisa, numai ca ei au omis sa opereze incetarea in Revisal ,are este altceva.Cu siguranta nu ati fost pontat in aceasta perioada, plata salariului se face in in baza statului de plata, nu a registrului de evidenta a salariatilor.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Constantin Nicola
 User Constantin Nicola
a raspuns userului adriana iancu la 04 Nov. 2014
Multumesc.
decizia trebuia facuta in data de 07.04.2014 cand am incetat, eu am aparut angajat pana in luna iunie 2014 fara sa stiu, ulterior mi sa spus.
ar trebui sa mi se plateasca perioada cat am aparut angajat desi nu am fost la lucru nestiind ca nu mi sa incheiat decizia?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 04 Nov. 2014
Decizia de incetare se intocmeste in ziua lucratoare imediat urmatoare ultimezi zile de activitate a salariatului. Inregistrarea in Revisal se face in aceeasi zi, si se transmite catre ITM. Decizia se inmaneaza salariatului fie in ziua intocmirii ei, fie ulterior, in functie de ambele parti. Astfel, salariatul va fi anuntat cand este intocmita decizia de incetare si chemat sa o ridice.Netransmiterea registrului in termenele prevazute la art 4 din GH 500/2011 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5000 lei la 8000 lei.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024