ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Prelungire CIM pe perioada determinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Avem un angajat care are un contract individual de munca pe perioada determinata (01.04.2014-01.06.2015),timpul de lucru de 4 ore/zi(20 ore/saptamana) si un anumit salariu.Dorim sa prelungim contractul de munca inca trei luni,cu timpul de lucru de 1 ora/zi(5 ore/saptamana) si modificarea salariului.Mentionam ca salariatul a fost angajat pentru un proiect POSDRU,proiect care s-a prelungit cu inca trei luni.Putem intocmi un act aditional cu specificarea acestor trei modificari si transmiterea Revisal in termen de 20 zile lucratoare?
Va multumesc.

Adaugata in: Codul Muncii
Maria Costeanu
 User  Maria Costeanu
a intrebat la 01 Iun. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Lungu Ana Andreea
 User Lungu Ana Andreea
a raspuns userului adriana iancu la 03 Iun. 2015
Buna ziua,vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca nu am fost platit pe mai multe luni de zile,Lucrez cu carte de munca pe doua ore(desii nu am primit nici un contract de munca "in mana" decat in momentul semnarii si atat),programul este de la 10:00- 4:00 am,(16 ore ,o zi lucratoare-una libera),mentionez ca toti angajatii firmei muncesc aceste ore cu promisiunea salariului verbal,nerespactand normele de munca.
Astazi 03.06.2015,ma obliga sa imi dau demisia fara nici un motiv si ma amentinta ca imi face "referat"(datorita starii dispozitiei proaste a patronului care jigneste personalul,folosind un vocabular foarte obscen si o atitudine autoritara batjocarand salariatii).As dorii sa imi recuperez banii macar pe acele ore specificate in contract si pe concediu(asta in cazul in care am dreptul).?
Va multumesc,
Cu stima si respect!
O zi buna!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 01 Iun. 2015
Modificarea celor trei elemente ale contractului individual de munca se poate face prin incheierea unui singur act aditional

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024