ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revenire din ccc


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Astazi am primit o notificare de la locul de munca (farmacie) prin care sunt convocata sa dau explicatii de ce de pe data de 14.01.2013 nu m-am prezentat la serviciu. Eu am tot fost, mi s-a spus ca sub nici o forma nu ma mai primesc inapoi, eu revenind dupa o perioada de 2 ani de concediu pt crestere al copilului (fetita mea a inplinit 2 ani vineri 11.01.2013). Am depus o sesizare si la ITM Mehedinti, miercuri 16.01.2013, dupa ce am vazut ca nu vrea sa-mi dea nici somaj nici sa ma primeasca. Pot fi data afara pe motiv de neprezentare la locul de munca, cu toate ca luni i-am dus toate actela necesare angajarii? Marti m-a chemat iarasi pe motiv ca imi va da preavizul. In loc de preaviz mi-a pus o hartie in fata in care mi-a cerut sa scriu ca refuz verificarea profesionala, nu am scris nimic.
Va rog ajutati-ma

Adaugata in: Codul Muncii
Silviu Florea
 User  Silviu Florea
a intrebat la 22 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Ian. 2013
Singurul lucru pe care vi-l pot spune, asa cum am facut si in datile anterioare, este sa asteptati controlul ITM si sa nu semnati documente care vi se par in neregula sau care va incalca drepturile legale. Mai mult nu am cum sa va ajut eu, numai cei de la ITM pot interveni sau instanta, in cazul in care decideti sa mergeti pe aceasta cale pentru a va recupera drepturile neacordate.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024