ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revenirea din ccc


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Mai am o intrebare la d-voastra,asi dori sa stiu daca la art. 25 din OUG 111/2010 alin(3) este interpretabil. Mi s-a spus ca pot fi data afara dupa o zi dupa o luna etc.pana la 6 luni.Lamuriti-ma va rog frumos ca nu mai stiu ce sa fac. Copilul a implinit 2 ani vineri 11.01.2013 data cu care mi s-a facut si revisalul dar nu vor sa ma primeasca in farmacie cu toate ca m-au pus sa le duc si toate actele necesare unei angajari. Astazi mi-au spus ca imi vor da preavizul de 20 de zile, dupa ce imi va da o testare sa vada daca corespund profesional. I-am spus ca voi refuza deoarece in 2 ani de zile s-au schimbat multe intr-o farmacie.

Adaugata in: Codul Muncii
Silviu Florea
 User  Silviu Florea
a intrebat la 15 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Ian. 2013
6 luni este perioada pentru care nu puteti fi concediata, de la revenirea definitiva in unitate, iar de acesata interdictie beneficiati o singura data. Dupa scurgerea celor 6 luni de zile angajatorul va poate concedia oricand daca are un motiv intemeiat.

Fac exceptie de la aceata interdictie situatiile de reorganizare judiciara sau faliment. Daca acestea intervin atunci angajatorul poate dispune concedierea oricand dupa revenirea in unitate.

Am mai discutat pe aceasta tema daca imi aduc eu bine aminte si va recomandasem sa luiati legatura cu cei de la ITM ca sa poata fi controlata situatia de autoritati. Mai mult noi nu putem face. Fara interventia lor ramaneti doar la stadiul de informare dar nu se rezolva nimic.


Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024