ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

REVISAL 5.0.8


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. In urma introducerii noului Revisal 5.0.8 s-au modificat majoritatea codurilor COR. As vrea sa stiu daca trebuie sa incheiem alte acte aditionale desi functiile sunt aceleasi numai codurile s-au modificat si daca trebuie sa-l transmitem la ITM? Va multumesc

Adaugata in: Codul Muncii Revisal
Mariana Caracas
 User  Mariana Caracas
a intrebat la 12 Dec. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului olga minodora la 15 Dec. 2011
Actualizarea COR se face automat in noul Revisal conform specificatiilor din regulile de instalare si utilizare a variantei imbunatatite.

"IMPORTANT! Distribu??ia curent?? v5.0.8 a aplica??iei Revisal con??ine nomenclatorul COR compatibil ISCO 08, ??n conformitate cu prevederile OMMFPS nr.1832/856/ 08.08.2011.
Actualizarea codurilor COR ??n registrul de salaria??i va fi realizat?? automat, prin mecanisme proprii aplica??iei, la momentul instal??rii corecte a kit-ului, nefiind astfel necesar?? operarea manual?? a acestora. Fiecare actualizare a codurilor COR va genera o ??nregistrare cu tip opera??ie ???Corec??ie??? ??n istoricul fiec??rui contract. Data intr??rii ??n vigoare a corec??iei este unic?? pentru toate contractele, respectiv data de 6 Decembrie 2011, data public??rii versiunii curente.
Toate corec??iile referitoare la schimbarea automat?? a codurilor COR din registrul salaria??ilor vor fi realizate ??n baza coresponden??elor ISCO 88 ??? ISCO 08 stabilite de Ministerul Muncii Familiei ??i Protec??iei Sociale.
Not??: Exist?? dou?? ocupa??ii din clasificarea compatibil?? ISCO 88 care nu au coresponden???? ??n clasificarea ISCO 08:
??? al??i arhitec??i, ingineri ??i asimila??i cod COR = 214901
??? absolven??i ??nv??????m??nt preuniversitar f??r?? atestat profesional cod COR = 916206
pentru care, angajatorii care le-au utilizat la ??nregistrarea contractelor de munc?? ale unor salaria??i, trebuie s?? stabileasc?? ocupa??ii valabile ??n noul nomenclator."

http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/Revisal508_GhidInstalare_20111206.pdf
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Olga Minodora
 User Olga Minodora
a raspuns la intrebare la 13 Dec. 2011
dar atunci apare in revisal alt cor si la noi alt cor si actualizarea este cu ultimul revisal depus este OK? NU VA FI PROBEMA ca firma re corul 222222 si in revisal depus 666666 de exemplu?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Dec. 2011
Nu este necesar sa intocmiti alte acte aditionale si nici sa retrimiteti catre ITM Revisalul, Inspectorii nu au emis o astfel de precizare. Actualizarea COR se face din rubrica "Instrumente", accesand "Actualizare COR". Aceasta actualizare se va face automat, asa cum este explicat si in Ghidul de instalare si utilizare pentru varianta 5.0.8 a Revisal.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024