ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Zilele de sambata si duminica !!!!!


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Salutare !!!! Am si o nelamurire: Lucrez intr-o fabrica cu 700-800 de angajati, si odata cu schimbarea directorului (cel nou) a venit cu niste modificari asupra programului.Lucrez intr-o sectie cu 70-80 de angajati majoritatea lucrand numai schimbul 1 adica de la ora 07-15,in aceasta sectie doar in departamentul unde sunt eu se lucra pe schimburi mai exact 3,2,1 de luni pana vineri inclusiv.Sambetele si duminicile un singur schimb maxim doua gen schimbul 1 si 2.
Noul director a cerut o programare a schimburilor astfel in cat sa existe flux contiunuu adica sa se lucreze 3 schimburi de zi 7din 7 30din 30 de zile.E normal sa ceara dom.Director o astfel de programare atata timp cat in contractul colectiv de munca pe fabrica e trecuta saptamana de munca de luni pana vineri inclusiv,despre sambate si duminicii fiind mentionat ca se considera ore suplimentare si ca angajatorul are obligatia sa le plateasca dublu.
E normal sa ceara doar verbal o astfel de programare, fara sa elibereze decizie de flux continuu?????(practic prin aceasta masura sa urmarit neplata orelor suplimentare).Si as mai avea o nelamurire: e normal ca intr-un departament dintr-o sectie de peste 1500 de metrii patrati sa lucreze un singur om pe tura?(singur in toata sectia de peste 1500 de metrii patrati schimbul 2 si schimbul 3)
E ceva ilegal aici? Pot reclama lucrurile astea la ITM???

Adaugata in: Codul Muncii
Marius Alin
 User  Marius Alin
a intrebat la 11 Ian. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024