ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

FIrma intra in falimet, iar eu sunt insarcinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

As vrea sa ajutati cu o clarificare daca se poate.
S-a declarat falimentul prin procedura de insolventa simplificata pentru firma la care lucrez. In momentul acesta sunt insarcinata in 20 saptamani. Am luat legatura cu lichidatorul judiciar desemnat pentru a se ocupa de aceasta procedura, ca sa-l intreb ce se intampla in situatia mea. Din pacate nu stie foarte bine. Din ce am citit anterior, in acest caz, chiar si femeile insarcinate pot fi concediate. Daca ar fi sa ma bage in somaj, acesta m-ar trage foarte mult in jos la calculul indemnizatiei. Intrebarea mea este: daca imi incetez contractul de munca prin demisie luna aceasta, urmand ca in urmatorele 6 luni sa nu am loc de munca, ma afecteaza cumva la calculul indemnizatiei? Urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii februarie, inceputul lunii martie 2017. Mentionez ca nu am avut intreruperi in munca, chiar daca am schimbat angajatorii. La acest angajator lucrez din aprilie 2015.

De asemenea, daca procedura de faliment se termina inainte ca eu sa nasc, de unde imi pot procura documentele necesare pentru depunerea dosarului de indemnizatie, atunci cand va fi cazul?

Multumesc si sper sa ma ajutati cu un raspuns.

Adaugata in: Concediere
Andreea Gheorghe
 User  Andreea Gheorghe
a intrebat la 06 Oct. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024