ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Fisa de evaluare si preavizul


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


In urma hotararii judecatoresti am fost reintegrat la data de 10.05 la locul de munca avut anterior, urmand ca pe 27.06 sa aiba loc recursul. La data de 23.05 mi-a fost adus la cunostinta calificativul "Bine" prin fisa de evaluare, pe care am semnat-o dar nu mi-a fost data. Acest calificativ mi-a fost dat pentru primele 6 luni din anul 2011, in partea adoua a anului fiind disponibilizat abuziv cum a hotarat instanta.

Este corecta raportarea unei evaluari facute pentru jumatate de an, la o evaluare facuta pe un an intreg? Fisa de evaluare nu trebuia sa-mi fie data sau transmisa prin posta?

In data de 28.05 in prezenta a 6-7 colegi mi-a fost dat un nou preaviz fiind inca in litigiu- recursul pe 27.06, pe care nu am fost de acord sa-l semnez. Am solicitat sa-mi fie dat preavizul , pentru a scrie motivul pentru care nu semnez, dar nu mi s-a permis acest lucru. A intocmit un proces verbal, punandu-i pe colegii prezenti sa-l semneze, dar mie nu mi-a fost prezentat sa vad ce se mentioneaza in acest proces verbal.

Este legal ca preavizul sa fie dat in prezenta mai multor colegi? In urma refuzului meu de a semna preavizul, nu au obligatia sa-l trimita prin posta? Nu am primit nimic pana azi.
Multe multumiri.

Adaugata in: Concediere
Gabi Bratu
 User  Gabi Bratu
a intrebat la 09 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Concediere

Expertii nostri
violeta Georgescu
George Andreescu G Stancu Ioana Popa adriana iancu Marius Ion Gratiela Petrescu
TOP RASPUNSURI 2024