ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Salariu net


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!Am fost concediata imediat dupa ce m-am intors din CCC cu art 65 al1 in luna dec 2013.Preavizul a inceput pe data de 4 dec 2013 si s- a incheiat pe 7 ian 2014.Acum am o nelamurire in privinta salariului pe care trebuie sa-l incasez...preaviz de 20 de zile lucratoare plus ca au fost si sarbatorile legale!La salariu minim pe economie patronul vine si imi da pe aceasta perioada 544 ron in conditile in care stiu ca salariul minim nu mai este atat!Cat ar trebui de fapt sa ma plateasca pentru aceasta perioada?

Adaugata in: Concediere
Maria Oancea
 User  Maria Oancea
a intrebat la 04 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 04 Feb. 2014
Salariul se calculeaza proportional cu timpul efectiv lucrat din luna respectiva, fara a se include si zilele de sarbatoare legala. Acesta sunt zile neplatite, numai in cazul in care lucrati in cursul lor se vor remunera. Daca intrarea in preaviz a coincis cu revenirea la lucru, atunci pentru luna decembrie salariul dvs ar corespunde unei perioade de 17 zile lucratoare din totalul celor 20 de zile lucratoare din luna. Daca ati lucrat toata luna decembrie, atunci ar trebui sa primiti salariul corespunzator, conform contractului.

Iar pentru perioada lucrata in luna ianuaire, salariul il veti primi la data stabilita in acest scop, pentru ca salariul se plateste retroactiv (in luna in curs pentru luna anterioara). Numai in cazul in care data de plata o reprezinta ultima zi din luna atunci salariul corespunde lunii in curs.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024