ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Suspendarea contractului de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Ma numesc Bolota Costel si as vrea o lamurire de la dumneavoastra in ceea ce priveste incetarea contractului de munca la o firma. Eu am contract pe o perioada determinata, am avut pe 3 luni prima data, mi s-a mai prelungit inca pe 3 luni, iar a treia oara mi s-a prelungit pe 6 luni. In ultima perioada am avut niste discutii mai aprinse cu superiorul meu si mi s-a zis ca daca nu imi convine sa imi dau demisia. Pana la expirarea ultimei prelungiri mai am o luna de zile. Ce ma sfatuiti sa fac? Banuiesc ca nu imi va mai prelungi contractul de munca.

Adaugata in: Concediere
Costel Bolota
 User  Costel Bolota
a intrebat la 16 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 16 Mai. 2012
Puteti sa va dati si demisia daca doriti acest lucru. Sfatul meu insa ar fi sa asteptati sa expire contractul pentru ca tot acolo ajungeti ca timp. Preavizul este de minim 20 de zile lucratoare pentru demisie, insa angajatorii nu au avut retineri in a stabili un preaviz de fix 20 de zile. Caz in care expirarea preavizului ar putea coincide cu incetarea de drept a contractului. In plus, daca va dati demisia pierdeti dreptul la indemnizatie de somaj, in cazul in care indepliniti conditiile de acordare si doriti sa beneficiati de el. Pe cand incetarea de drept a contractului odata cu expirarea termenului va permite sa accesati acest drept.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024