ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Adeverinta salariat


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Exista vreo adeverinta speciala de la locul de munca pentru salariatii care sunt in concediu medical cu cod de indemnizatie 14 adica Neoplazii, SIDA? Daca DA atunci ati putea sa-mi trimitateti un model? Daca nu atunci care ar fi adeverinta cea corecta?

Adaugata in: Concedii
Lehel Benedek
 User  Lehel Benedek
a intrebat la 27 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Sandel Pistea
 User Sandel Pistea
a raspuns userului Ioana Popa la 29 Mai. 2014
buna seara

am constata cu stupoare ca mi s-a eliberat de la servici o adeverinta de salariat cu zilelele de cm pe ultimele 12 luni gresita.asta fiind pe data de 19-05-2014 eliberata de angajator cu 67 zile de cm.
.medicul de specialitate mi-a cerut pe data de 26-5-2014 o alta adeverinta de la servici .astazi am primit-o si am constatat ca am 92 de zile de cm si numai pot merge la comisie

spuneti-mi ce trebuie sa fac si cine este raspunzator de aceasta frauda
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Aug. 2013
Este aceeasi adeverinta pentru orice salariat, daca va referiti la cea care sa faca dovada veniturilor realizate in cele 6 luni anterioare acordarii concediului medical si in care sa fie trecuta si durata concediului medical de care salariatul a beneficiat in ultimele 12 luni.

Insa in cazul unor afectiuni precum neoplazii, SIDA, TBC, sau chiar pentru urgente medico-chirurgicale, nu este necesara existenta unui stagiu minim de cotizare petnru acordarea concediului medical.

ART. 9 - OUG 158/2005
Asiguraţii au dreptul la concediu şi indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă, fără condiţii de stagiu de cotizare, ?n cazul urgenţelor medico-chirurgicale, tuberculozei, bolilor infectocontagioase din grupa A, neoplaziilor şi SIDA. Lista cuprinz?nd urgenţele medico-chirurgicale, precum şi bolile infectocontagioase din grupa A este stabilită prin hotăr?re a Guvernului.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024