ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

AJUTOR-revenire din maternitate-post ocupat de fosti colegi


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


in data de 23.06.2012 trebuie sa merg la serviciu si postul pe care il ocupam este ocupat de fosti colegi care au ramas in firma dupa ce posturile lor au fost desfintate ,sunt cateva posturi libere dar nu la acel nivel cu postul pe care il ocupam eu sunt mai slab platite si este posibil ca eu sa fiu trimisa de catre conducere pe acest post .Mentionez ca sunt in concediu pentru ingrijirea copilului de la 3-7 ani cu handicap si pe data de 22 .06. 2012 expira certificatul dar se reinoieste certificatul dar vreau sa merg la sevici ca nu ma mai descurc cu 450 roncopilul implineste 7 ani pe data de 30.08 2012 .Ce ma sfatuiti sa fac?

Adaugata in: Concedii
Adriana Cimpeanu   Adriana
 User  Adriana Cimpeanu Adriana
a intrebat la 31 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 31 Mai. 2012
Postul pe care dumneavoastra il detineti in cadrul unitatii nu poate fi ocupat permanent de alte persoane, pe perioda cat dumneavoastra va aflati in concediu ingrijire copil si deci aveti contractul suspendat conform legii. Sunteti in continuare titularul postului respectiv iar incadrarea permanenta a altei persoane poate fi facuta numai dupa incetarea raportului de munca. Posibil ca angajatorul dvs sa fi incadrat temporar alte persoane pe durata in care v-ati aflat in concediu, pentru a acoperi astfel activitatea pe postul respectiv. Verificati cu el acest detaliu. Daca dupa comunicarea intentiei dvs de a reincepe activitatea angajatorul va raspunde ca postul este ocupat si nu va puteti intoarce atunci este o problema, o astfel de actiune fiind ilegala, caz in care personal v-as recomanda o sesizare catre ITM sau actionarea angajatorului in instanta.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024