ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

CO inaintea intrarii in CCC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Citind spetele de pe site-ul dvs am realizat un lucru: nu am beneficiat, cred, de toate zilele de CO care mi se cuveneau inainte de a intra in CCC.
Adica: am ramas gravida in octombrie 2010; de la 1 ian 2011 pana la 3 martie 2011 am mers la servici si am beneficiat in acest interval de 4 zile de CO; din 4 martie 2011 si pana la sfarsitul lunii aprilie am avut concediu medical si de risc maternal; din luna mai si pana pe 4 sept 2011 am fost in concediu pre si postnatal, nascand pe 7 iunie 2011; din 5 sept 2011 sunt in CCC pt 2 ani.
Intrebarea mea este: numai de 4 zile de CO trebuia sa beneficiez pt anul 2011? Nu se calculeaza zilele de CO si pt perioada in care am fost prin medicale? Sper sa nu va fi ametit cu toate datele de sus si sa ma fi facut inteleasa. Multumesc frumos!

Adaugata in: Concedii
Elena Cristina
 User  Elena Cristina
a intrebat la 19 Sep. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Sep. 2012
Tinand cont de prevederile Directivei UE 88/2003, zilele de concediul medical, adica cele de risc maternal si maternitate, ar trebui sa nu afecteze numarul zilelor de CO cuvenite pentru anul 2011. Numai concediul de crestere copil, fiind supsendare a contractului prin decizie si fara vreun venit din partea angajatorului, ar influenta durata concediului de odihna cuvenit. In instanta, pentru recuperarea zilelor de CO aferente anului 2011 ati avea castig de cauza in baza acestei Directive.

Alte intrebari despre Concedii

Expertii nostri
violeta Georgescu
G Stancu Gratiela Petrescu adriana iancu Viviana Serni Marius Ion alexei delimart
TOP RASPUNSURI 2024