ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu 126 zile de maternitate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ce pot face daca am aflat ca acest concediu de maternitate mi-a fost platit cu 200 lei mai mult timp de 4 luni?Eu sunt angajata la 2 angajatori ,unul cu 67%norma si celalalt cu 33%.Am dus originalul la primul angajator si copie xerox la celalalt.Cel caruia i-am dus originalul a crezut ca tb sa ma plateasca integral si se pare ca contabilii nu au comunicat si primul m-a platit integral ,iar al doilea pe 33%din norma.Va rog sa-mi spuneti care sunt consecintele acestei greseli care nu a fost intentionata de niciuna din parti si nici eu nu mi-am dat seama de greseala,desi am vazut pe card mai multi bani nu mi-am dat seama,am zis ca stiu contabilii mai bine cum calculeaza.
Va multumesc!E urgent,simt ca nu mai pot,am 4 copii si nua m de unde inapoia acesti bani.Care sunt sanctiunile legii pt angajat si angajator?

Andrada Florea
 User  Andrada Florea
a intrebat la 29 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Nov. 2011
Cei doi angajatori nu vor vorbi intre ei cu siguranta, legat de slariul dvs si contributia la sanatate iar indemnizatia nu se imparte intre ei. Dvs. aveti doua contracte in baza carora aveti aceleasi drepturi, insa aceste drepturi se cumuleaza. Aceste informatii sunt confidentiale prin lege si in baza CIM. De regula indemnizatia pentru concediul de maternitate se acorda de ambii angajatori in cazul acestui cumul de functii, insa plata se face in baza cotizarii la sistemul de sanatate in functie de fiecare CIM. Din perioada concediului medical se platesc doar zilele lucratoare. Baza de calcul o reprezinta media veniturilor realizate in ultimele 6 luni pe baza carora s-a platit contributia la sanatate, in cazul ambelor contracte. Indemnizatia este de 85%, astfel ca nu imi dau seama cum un angajator poate plati 67% iar celalat 33%.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024