ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Referitor la intrebarea mea anterioara ma gandeam sa-mi dati o solutie legala in ceea ce priveste angajatorul. Faptul ca nu am angajat pe nimeni pe perioada CCC al angajatei nu se datoreaza faptului ca nu am vrut i faptului ca nu mi-am putut permite. In afara de aceasta angajata pe firma mai e o singura angajata, adica eu sunt si asociat unic al societatii. Din contractele aflate in derulare deabia imi suport salarul meu. Ce fac daca sunt obligata sa o tin 6 luni, dar nu am bani nici pentru salarul ei nici pentru darile la stat aferente. Ma imprumut de la banca cu dobanda? Ma indatorez si mai tare decat sunt? Aici astept o solutie de la dvs. E usor de spus: o tii 6 luni ca asa spune legea, dar de unde o platesc.

Multumesc,
Aida Ardelean

Aida Ardelean
 User  Aida Ardelean
a intrebat la 11 Mar. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Mar. 2014
Din punct de vedere legal, autoritatile nu va vor scuza indiferent de problemele economice pe care le aveti. Probleme economice ale angajatorului se rezolva de catre acesta, atat timp cat nu este in subordinea statului, ca sa vorbim de o obligatie a statului de a-i asigura un buget de salvare. Insa puteti merge in instanta unde sa solicitati intrarea in insolventa si apoi in reorganizare judiciara sau faliment. Iar in momentul in care se va pronunta una dintre cele doua atunci puteti dispune concedierea ei mai devreme de 6 luni, sunt singurele variante.

Alte intrebari despre Concedii

Expertii nostri
Ioana Popa
adriana iancu Radu Anton George Andreescu G Stancu alexei delimart Gratiela Petrescu
TOP RASPUNSURI 2024