ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu de crestere a copilului


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Sunt in concediu de crestere a copilului din 2012, care se termina in ianuarie 2014. In timpul acesta am ramas din nou insarcinata; ar trebui sa nasc prin noiembri anul acesta. As dori sa stiu daca se poate merge cu concediul de crestere a copilului in continuare, in cazul in care angajatorul este in insolventa sau in faliment. Pe linga aceasta intrebare as dori sa imi mai specificati si ce acte imi trebuiesc la dosar.
Va multumesc.

Adaugata in: Concedii
Alina Kis
 User  Alina Kis
a intrebat la 15 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Mai. 2013
Da, se poate. Intrati in concediu pentru cel de al doilea copil, dupa finalizarea concediului curent, fara a avea obligatia de a parcurge un nou concediu de lauzie. Actele sunt aceleasi, ca in cazul oricarui alt concediu crestere copil, mergeti cu ele la Primarie la momentul potrivit. Chiar daca este in insolventa angajatorului, cat timp nu va inceteaza raportul de munca el va elibera adeverinta de venit. Daca intre timp angajatorul isi inceteaza activiatea mergeti la ANAF si obtineti o adeverinta de venit pe ultimele 12 luni anterioare solicitarii concediului al doilea, si depuneti o noua cerere la Primarie, un nou dosar. Luati legatura si cu cei de la Directia de Asistenta sociala - gasiti aici lista de documente pentru concediu si indemnizatie http://www.protectiacopilului6.ro/directia-protectie-sociala_doc_29_serviciul-alocatii-si-indemnizatii_pg_0.htm.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024