ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu de maternitate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
As dori sa aflu daca voi primi indemnizatia pentru crestere copil in conditiile in care sunt insarcinata in 3 luni si lucrez la o firma de 4 luni dar exista o diferenta de 4 zile intre acest loc de munca si altul. Mentionez ca in luna in care am schimbat locul de munca, am primit venituri care au fost impozitate (vechimea acolo era de 5 luni). Va rog sa imi dati un raspuns daca este posibil. Multumesc!

Adaugata in: Concedii
Corina Elena
 User  Corina Elena
a intrebat la 17 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Sep. 2013
Concediul si indemnizatia crestere copil se acorda daca in cele 12 luni anterioare datei nasterii copilului persoana care le solicita a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit sau din activiatati agricole. Daca nu este indeplinita aceasta conditie atunci nu veti beneficia de drepturile mentionate. Conform OUG 111/2010, art. 2, exista anumite perioade care pot fi luate in calcul pentru stabilirea celor 12 luni si calcularea indemnizatiei.

Puteti consulta continutul art. 2 din Ordinanta aici http://clublegislatiamuncii.manager.ro/codul-muncii/indemnizatie-pentru-cresterea-copilului-7288.html . Articolul cuprinde conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei crestere copil.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024