ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu de maternitate si crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Din data de 26.05.2012 am intrat in concediu de cretere copil, pana la 2 ani, ,dar am nascut pe data de 4.04.2012. pana la .4.4.2014 am stat in ccc. timp in care, in 27 feburarie 2014 am nascut din nou. eu lucrez in MAPN si juristul de la servici nu vrea sa-mi prelungeaca concediul de crestere pt al doilea copil pe motiv ca trebuie sa iau cele 42 de zile de lauzie obligatoriu.din aceste 42 de zile sau suprapus 37 de zile cu ccc primul copil si mi-au ramas 5 zile pt care nu se poate da concediu de maternitate si eu am inteles ca nu e obligatoriu concediul de maternitate si ca ar trebuie sa se prelungeasca ccc al doile din momentul in care se termina ccc1 am gasit tot la dumneavoastra ca nu e obligatoriu dar juristul a zis ca nu este o baza legala ceeea ce ati scris la altcineva care va intrebat. ma puteti lamuri?

Ana-maria Anton
 User  Ana-maria Anton
a intrebat la 08 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Apr. 2014
Baza legala exista, v-am redat-o in raspunsul anterior. Ba chiar in normele de aplicare a OUG 111/2010 se regaseste aceeasi explicatie, in HG 52/2011 art. 8, iar clarificarea acestei prevederi este facuta prin Ordinul MMFPS 1474/2011.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024